Vår historie

Light & Living er grossistmerket til Nederlandske Lightmakers. Med over 40 års erfaring i belysning og home accesoires bransjen vet vi hvordan vi inspirer med våre kolleksjoner. Velkommen til vår verden av inspirasjon! 

For 40 år siden ble selskapet grunnlagt på et loft, og begynte som en produsent av lampeskjermer. Ettersom selskapet vokste, ble også drømmen om å utvide sortimentet større. Vi produserer fortsatt spesialtilpasset, og håndlagde lampeskjermer i begrenset opplag på vår største fabrikk ved vårt hovedkontor i Noordwijk, Nederland. Men, over de siste årene har vi også utvidet, og spesialisert oss i det vi elsker mest; å finne vakre ting med god kvalitet for å skape en sammenhengende og inspirerende kolleksjon. Vårt mål er å lage kolleksjonene våre tilgjengelig for en bred målgruppe til gode priser. Light & Living leverer også til både store og små prosjekter og bistår i å finne rette produkter fra egen kolleksjon eller egen produksjon. 

Selv om Light & Living sitt hovedkontor er i Noordwijk, er selskapet representert over hele verden, og eksporterer varer til mer enn 70 land. For å betjene våre kunder bedre har vi kontorer i USA, Kina og fra August 2015 i Norge utenom Nederland. Light & Living Scandinavia er et nytt datterselskap som siden August 2015 har overtatt driften til det norske familieselskapet NOMI.

Det nordiske salgskontoret ligger på Lierskogen, hvor vi også har ett permanent showroom på ca300 m2. På eiersiden finner du, sammen med Lightmakers, tre norske søstre på 20, 28 og 32 år som er tredje generasjon i grossisthandelen på belysning og interiør i Norge. Våre forhandlere er livsstils-, belysnings- og interiørbutikker, samt interiør- og lysdesignere over hele Norden. Vår kolleksjon blir vist online samt ved de ledende belysning, accesoires og møbelmessene.